Sunday, 27 August 2017

Testimoni Set Kecantikan ShakleeAssalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini saya ingin berkongsi kepada anda testimoni Set Kecantikan Shaklee. Beliau adalah Faezatul yang mengalami masalah kulit berjerawat batu akibat tersilap pengambilan produk skincare. Jadi hati-hati yer dalam memilih produk skincare.

Gambar sebelum di ambil pada 25 Jun 2016.

Menurut cerita Faezatul, muka Faezatul berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah dan bernanah ranum di dalam. part paling sedih bila jerawat tu boleh pecah bila-bila masa. Kadang-kadang tak sedar pun jerawat pecah. Tengok-tengok dah ada darah di telekung.

Gambar selepas pada 2 April 2017

Faezatul cuba ikhtiar dengan produk Shaklee bermula dengan Vitamin E Shaklee dan ESP Shaklee. Alhamdulillah 2 minggu pertama Faezatul dah rasa perubahan yang ketara pada kulitnya. Jerawat makin kecut, parut makin pudar. Menurut Faezatul, masa tu beliau betul-betul rasa yang dengan Shaklee.

Sebulan lepas tu, Faezatul ambil Vitamin C Shaklee, Vitamin B-Complex Shaklee, GLA Complex Shaklee dan Nutriwhite Cleanser untuk penjagaan luaran.

Pada November 2016, Faezatul mengambil Alfalfa Complex. Alfalfa Complex sangat bagus untuk diamalkan kerana ia membantu badan kita untuk menyingkirkan toksin dalam badan yang menjadi salah satu punca kulit kita berjerawat. 

Selepas mengambil Alfalfa complex Shaklee, Faezatul makin teruja melihat perubahan kulitnya yang makin lembut, bebas jerawat dan parut jerawat.

Disebabkan trauma dengan product skincare, sehingga kini Faezatul tidak memakai apa-apa product skincare.

Sekiranya anda mengalami masalah seperti Faezatul boleh la ikhtiar dengan produk Shaklee. Ianya dijamin selamat dan Halal. Anda pasti tidak menyesal.


Jika anda ingin mengetahui harga produk Shaklee, boleh KLIK DI SINI


Anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee? Dapatkan dari saya. Pengedar Shaklee anda!


SMS / WHATSAPP ~ 019 - 729 1846


FACEBOOK  HAZWANI AZALI


C.O.D : Sungai Petani, Bertam, Permatang Pauh, Seberang Jaya

PosLaju : Seluruh Malaysia

Disclaimer: Segala testimoni atau penulisan yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk mencegah, merawat, mendiagnose atau menyembuh sesuatu penyakit. Pesakit yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat pakar kesihatan.


No comments:

Post a Comment